dimarts, 12 de març de 2013

SET HORES PER ENAMORAR-TE de Giampaolo Morelli

Advertiment: totes les tècniques de seducció que apareixen en aquesta novel.la són de debò.Una novel·la divertida i entretinguda sobre les segones oportunitats i... l’amor vertader.

Així comença aquesta comèdia lleugera, brillant i irònica sobre l’art de la seducció.
En Paolo es guanya la vida fent de periodista de la secció d’economia d’un conegut diari napolità. És un noi formal, treballador, educat, que es pren molt seriosament la seva feina. Tant en l’àmbit professional com en la seva vida sentimental sembla que l’espera un futur de color de rosa... Fins que un dia sorprèn la seva nòvia al llit amb el seu antic cap.
Humiliat, decideix deixar el diari i troba feina a la redacció de Macho Man, una revista setmanal d’actualitat per al públic masculí. Després d’una sèrie d’entrevistes a esteticistes, entrenadors personals, cirurgians plàstics especialitzats en allargament de penis i perruquers d’elit, li assignen un article sobre un curs per arribar a Mestre en l’Art de Lligar. Per a la seva gran sorpresa, el curs l’imparteix una dona, la Valeria, per a qui en Paolo es convertirà en un magnífic conillet d’Índies...
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada