QUI SOM?

Som una llibreria independent que va nèixer l'any 2001 a Cardedeu,  a la Plaça Sant Joan i el 2010 es va traslladar on actualment estem, just al centre del poble, a la carretera de Cànoves 3. Pertanyem a la cooperativa de llibreries independents de Catalunya anomenada Bestiari, trobareu un link de la nostra botiga virtual i allà podreu fer comandes online i recollirles a qualsevol de les nostres llibreries.La llibreria té dues plantes de 200 metres quadrats cadascuna; la superior és on hi ha la llibreria i a la inferior hi ha un sala multidisciplinar per a qualsevol acte lligat al món dels llibres. També tenim una terrasseta per gaudir-ne a les llargues tardes de sol .

A la llibreria hi trobareu una mica de tot, som una llibreria general on el seu punt fort està en la novel.la i sobretot les últimes novetats. També trobaràs una amplia selecció de llibres infantils i juvenils.

Us convidem a fer-hi una visita virtual per aquestes fotos que us posem i també us esperem a la carretera de Cànoves 3, a Cardedeu.


En aquest blog no pretenem res més que ser un aparador dels llibres que van sortint amb unes petites dades sobre els mateixos. També hi sou convidats a escriure qualsevol cosa sobre el llibre que us hagi interessat per alguna cosa en especial.

 LLIBRERIA BADALLIBRES
Grup Bestiari
Ctra. de Cànoves 3
08440 CARDEDEU
tfon. 938462034
badallibres@telefonica.net