dilluns, 31 de gener de 2011

LA CAIGUDA DELS GEGANTS de Ken Follet

"Aquesta és la història dels meus avis i dels vostres, dels nostres pares i de les nostres vides. D'alguna manera, és la història de tots nosaltres." Ken Follet.

Sinopsi:

La història comença el 1911, el dia de la coronació del rei Jordi V a l'abadia de Westminster. El destí dels Williams, una família minera de Gal.les, està unit per l'amor i l'enemistat al dels Fitzherbert, aristòcrates i propietaris de les mines. Lady Maud Fitzherbert s'enamorarà de Walter von Ulrich, un jove espia a l'ambaixada alemanya a Londres. Les seves vides s'entrellaçaran amb la d'un assessor progressista del president dels Estats Units, Woodrow Wilson, i les de dos germans russos als quals la guerra i la revolució han arrabassat el somni de buscar la fortuna a Amèrica.
Des de Washington fins a Sant Petersburg, des de la immundícia i els perills de les mines de carbó fins als luxosos canelobres dels palaus aristocràtics, passant pels passadissos de la Casa Blanca i el Parlament de Westminster, Ken Follet ens ofereix, en la seva novel.la més ambiciosa, l'acurat retrat d'una època i de les passions que van sacsejar la vida dels seus personatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada