dilluns, 31 de gener de 2011

EL CAMÍ FOSC d'Asa Larsson

Després de l’èxit de vendes d’Aurora boreal i Sang vessada, arriba el tercer crim al Cercle Polar d’Åsa Larsson. Un fenòmen internacional amb més d'un milió d'exemplars venuts a Suècia.


Sinopsi:

Rebecka Martinsson, l’advocada protagonista de les anteriors novel•les de Larsson, es recupera a la casa familiar de Kiruna del shock patit al final de Sang vessada.
Mentrestant, a la inspectora Anna-Maria Mella se li gira feina. En una cabana d’un llac gelat es descobreix el cadàver d’una dona amb evidents signes de tortura i la inspectora sap que necessitarà ajuda. La dona morta era una peça clau d’una companyia minera local amb tentacles arreu del món i Anna-Maria buscarà un advocat que l’ajudi a explicar-se moltes coses. I sap que Rebecka Martinsson és la persona adequada per aquesta feina.
Estan a punt de destapar un drama ple de secrets, perversió i crim. Un cas que posarà al descobert una història terrible i trista sobre l’obsessió d’un home, la solitària mort d’una dona i el cor congelat d’un assassí.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada