dilluns, 21 de febrer del 2011

L'OMBRA DEL TEU SOMRIURE de Mary Higgins Clark

La reina del suspens ens torna a captivar amb un thriller apassionant. Un antic secret familiar amenaça molts anys després amb resorgir.

Sinopsi:

Amb 82 anys i amb una salut fràgil, Olivia Morrow sap que li queda poc temps de vida. En aquests moments finals s’enfronta amb una difícil decisió: parlar i descobrir un antic secret familiar o callar i endur-se’l a la tomba.
Olivia té unes antigues cartes de la seva difunta cosina Catherine, una monja que està en procés de beatificació per l’Església Catòlica, que proven que amb disset anys la monja va donar a llum un noi que va donar en adopció. Ella sap qui era aquell jove: l'Alex Gannon, que amb el temps es va convertir en un doctor, científic i inventor de patents mèdiques mundialment famós.
Ara, dues generacions després, la pediatra de 31 anys Monica Farrell, neta de la Catherine, té tot el dret del món a disposar del que queda de la fortuna familiar. Però dir-li a la Mònica qui és realment, significa trair els desitjos de la Cahterine.
Els únics conscients de la difícil decisió de l’Olivia són alguns dels membres de la Gannon Foundation que sota aparences filantròpiques estan explotant l’herència del Gannon. Per silenciar Olivia alguns d’ells estan disposats a tot, fins i tot a matar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada