dimecres, 30 de març del 2011

TOT ÉS POSSIBLE d'Antoni Pladevall

Una novel.la sobre les consultes sobiranistes.

Sinopsi:

La Núria és una periodista amb una filla petita, en Ramon s’acaba de separar, l’Albert és professor d'institut... Aparentment no tenen res en comú, però tots comparteixen un somni: la idea de la justícia per a la seva gent i el seu poble, l'anhel de llibertat absoluta.
Ni una crònica periodística, ni una relació notarial, ni un dietari estricte. Tot és possible és una novel•la sobre la primera onada de consultes sobiranistes del diumenge 13 de desembre de 2009. Elaborat a partir d’episodis i anècdotes viscuts directament per l’autor al seu poble, Taradell, el relat entrellaça lliurement personatges ficticis amb personalitats destacades de l’actualitat política i cultural com Alfons López Tena, Vicent Partal, Joan Laporta o Toni Albà.
En definitiva, Tot és possible és un retrat vivencial que rememora la il•lusió col•lectiva de milers i milers de voluntaris davant una consulta sobre la independència de Catalunya que va convertir el diumenge 13-D en una data inoblidable en la història recent de molts pobles i ciutats del nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada