dilluns, 7 de febrer de 2011

LA CUINA DE LA SALUT de Ferran Adrià, Josep Corbella i Valentí Fuster

El manual per tenir una vida sana.

Sinopsi:

La cuina de la salut mostra com es pot tenir una alimentació sana i al mateix temps passar-s’ho bé menjant. El llibre reconstrueix la vida d’una família al llarg d’un dia qualsevol per il·lustrar com millorar l’esmorzar, la compra, la conservació dels aliments a casa o la manera de cuinar-los, entre altres aspectes relacionats amb la nostra alimentació. Però l’obra no es limita a parlar de nutrició, sinó que s’emmarca en el context més ampli de la salut, de manera que aborda també qüestions com l’activitat física, el control del pes, de la pressió arterial o del colesterol o com ensenyar als nens a cuidar el seu cos i evitar addiccions. El lector de La cuina de la salut —que inclou abundants taules il·lustrades amb consells pràctics— descobrirà com persones de totes les edats, amb gustos i necessitats diferents, poden compartir taula, menjar de manera equilibrada i agradable i portar una vida sana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada