dissabte, 27 de març de 2010

OSTRES, QUINS OUS! de Begoña García

Un llibre per conèixer els nostres productes gastronòmics més eròtics i posar en pràctica les millors receptes.

Sinopsi:
Hi ha qui diu que som el que mengem. Doncs si és així, els catalans som uns calents de cap a peus!
Sigueu sincers, nois: quan parlem de figues, què és el primer que us ve al cap? I què dieu, catalanes, d’uns bons ous ferrats amb botifarra? Oi que la botifarra està molt millor un cop l’has sucat?
Si mai no havíeu vist els nostres productes gastronòmics amb aquests ulls, ara és el moment de fer-ho.
I és que trobar l’eròtica de la carxofa, dels fideus o dels melindros és fàcil i divertit, i amb Ostres, quins ous! pot ser altament gratificant per a la nostra vida sexual.
La Begoña García, cuinera en l’erotisme periodístic, ens ha preparat un llibre ple de receptes, consells i dites que ens faran passar una molt bona estona i amb el qual podrem impressionar el convidat més exigent. Escull quines són per a tu les receptes més eròtiques i estigues molt atent als suggeriments: fer carn d’olla no tornarà a ser el mateix.



Sinopsi:

Hi ha qui diu que som el que mengem. Doncs si és així, els catalans som uns calents de cap a peus!
Sigueu sincers, nois: quan parlem de figues, què és el primer que us ve al cap? I què dieu, catalanes, d’uns bons ous ferrats amb botifarra? Oi que la botifarra està molt millor un cop l’has sucat?
Si mai no havíeu vist els nostres productes gastronòmics amb aquests ulls, ara és el moment de fer-ho.
I és que trobar l’eròtica de la carxofa, dels fideus o dels melindros és fàcil i divertit, i amb Ostres, quins ous! pot ser altament gratificant per a la nostra vida sexual.
La Begoña García, cuinera en l’erotisme periodístic, ens ha preparat un llibre ple de receptes, consells i dites que ens faran passar una molt bona estona i amb el qual podrem impressionar el convidat més exigent. Escull quines són per a tu les receptes més eròtiques i estigues molt atent als suggeriments: fer carn d’olla no tornarà a ser el mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada